MKB Tradeoffice Focus on Export

De missie van het MKB Tradeoffice Deventer / Focus on Export bestaat uit de stimulering van het bedrijfsleven in de regio Deventer en omstreken op het gebied van structurele export en internationalisering. Daarbij wordt door het Tradeoffice ondersteuning verleend om de concurrentiepositie van het bedrijfsleven te verbeteren. Hierbij kun je denken aan het faciliteren van exportgerelateerde werkzaamheden zoals het verbeteren van de concurrentiepositie, uitbreiden van marktgebieden, risicospreiding, en het vergroten van aantrekkelijkheid van bedrijven op de arbeidsmarkt door internationalisatie.

Focus on Export  als poort naar de wereld
Stimulering van exportactiviteiten voor bedrijven in Noord en Oost Nederland.
Het Regionaal Tradeoffice in Deventer is het loket van Focus on Export waar je met al jouw vragen over export naar toe kunt. Wil je weten of export voor jou groeimogelijkheden biedt? Of exporteer je al langer, maar ben je op zoek naar nieuwe markten? Het Tradeoffice helpt je graag op weg.

Verder de grens over

Vanuit Noord en Oost Nederland exporteren vele bedrijven al over de gehele wereld. Exporteer je al en wil je nieuwe markten ontdekken? Ook dan is Focus on export een prima punt om te beginnen. Denk aan onze netwerkbijeenkomsten, waar je kunt sparren met andere export-ondernemers, onze kennissessie, de individuele hulp en advies en niet te vergeten ons exportfestival in april 2021.

Ons team

Erik de Boer
Erik de Boer Trade office manager
Marco Kok
Marco Kok Directeur MKB Deventer
Marianne Rademakers
Marianne Rademakers Officemanager

Onze Partners

Samen sta je sterker. Daarom werkt het regionale Tradeoffice Focus on Export samen met een aantal organisaties.